Advies op maat

U wilt voor uw product de beste verpakking, maar waar te beginnen?

 

Laat ons u adviseren tijdens uw zoektocht naar de perfecte verpakking. Bent u op zoek naar een verzendverpakking die uw product tiptop aan de andere kant van de oceaan brengt, of naar een Point of Sale verpakking die op de toonbank alle aandacht op zich vestigt?

 

Onze 17 productontwikkelaars vertalen uw wensen naar de optimaalste verpakking, zodat deze naadloos in de gehele keten geintegreerd kan worden, van uw eigen machinepark en het transport tot aan een passende presentatie in het schappenplan van uw klant. Wij kennen een uitgebreide portfolio aan verpakkingen en kunnen u altijd de gewenste constructie binnen enkele dagen voorstellen. Niet alleen visueel middels een 3D-pdf, maar ook fysieke modellen voor de juiste look & feel. Indien u wenst is zelfs een bedrukte bemonstering mogelijk; what you see is what you get!

 

Daarnaast kent Brohl Wellpappe voor Nederland en België een team van 5 zeer ervaren buitendienstmedewerkers, die u binnen een dag assisteren met het opstarten en ontwikkelen van ideeën en die het proces begeleiden tot aan de eerste levering! Ook bij vragen op het gebied van hygiënemanagement, FSC of de migratieproblematiek kunnen zij u met raad en daad bijstaan. Brohl ontzorgt.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!