Op zoek naar een Amerikaanse vouwdoos?

De Amerikaanse vouwdoos is een van de klassiekers die Brohl Wellpappe in het assortiment heeft. Deze klassieker wordt tegenwoordig wel gemaakt met de modernste technieken. Bijvoorbeeld met een sluitstrip, bedrukt met uw logo, als autolockdoos of met een decolleté.

U kunt zelf de breedte, lengte en hoogte van de vouwdoos bepalen. Daarnaast kunnen ook diverse inkepingen gemaakt worden zodat de doos gemakkelijker te vouwen is. Ook handgrepen toevoegen behoort tot de mogelijkheden. Evenals lijmranden en taperanden.

 

Voordelen van vouwdozen

De Amerikaanse vouwdozen zijn vrij goedkoop, omdat ze op grote schaal eenvoudig geproduceerd kunnen worden. Ook in transport zijn ze voor u voordelig, door het lichte gewicht. Daarnaast biedt Brohl Wellpappe praktisch alle mogelijke afmetingen aan, dus kunt u de grootte kiezen die het beste bij uw product past. Ook besparen de opgevouwen verpakkingen ruimte in uw magazijn.

Wilt u weten of een Amerikaanse vouwdoos goed past bij uw product? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij geven u graag advies en berekenen voor u de prijs als u bij Brohl Wellpappe bestelt.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!