Op zoek naar een counter display?

De meeste klanten komen bij het bezoeken van een winkel langs de counter. De toonbank is daarom een uitgelezen plaats om uw product te promoten. Met een counter display kunt u uw naamsbekendheid vergroten en impulsaankopen bij consumenten stimuleren. Met onze creatieve invulling van de counter display is dit een ideale manier om attentiewaarde te creëren.

 

Toonbankdisplay ontwerpen

Brohl Wellpappe ontwerpt met een team van grafische designers de toonbankdisplay. Daarbij houden we rekening met het aankoopgedrag van consumenten. Wij hebben expertise in huis om te bepalen welke kleur, vorm en opstelling het beste werkt voor uw marketing. Daarnaast kunnen er allerlei extra’s worden toegevoegd aan de display, bijvoorbeeld haakjes, schapkaartjes en opzetstukken voor folders.

De opgevouwen counter displays zijn compact en gemakkelijk te verzenden. Vervolgens zijn ze door de winkelier eenvoudig in elkaar te zetten. Brohl Wellpappe levert daarnaast ook hulpstukken zodat de counter display stevig blijft staan. Indien u het wenst kan Brohl Wellpappe een opbouwinstructie leveren. Het is ook mogelijk om de toonbankdisplays in een kleine oplage te bestellen.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!