Op zoek naar drukkwaliteit verpakkingen?

Brohl Wellpappe staat bekend als een van de beste verpakkingsdrukkers van Europa. Machinetechnisch vindt u bij Brohl Wellpappe een groot aantal machines van de laatste generatie.
U mag dan ook hoge kwaliteitseisen stellen, we zullen u niet teleurstellen. Brohl Wellpappe realiseert bijna fotokwaliteit op gewone Amerikaanse vouwdozen. Meerkleurendruk geeft uw verpakking de uitstraling die u zoekt. Er zitten dan zes kleuren in één doorgang. We kunnen al uw wensen omzetten naar prachtige hoge drukkwaliteit verpakkingen.

 

Kosten besparen op drukkwaliteit verpakkingen

Wilt u kosten besparen? Zet uw offset bedrukte verpakking om in een HD flexo bedrukte verpakking en bespaar vele, vele euro’s. U krijgt zeker een mooie verpakking voor beduidend minder geld en met een luxe uitstraling. De prijs wordt daarnaast bepaald door de kwaliteit van het materiaal. De verpakkingen kunnen worden gemaakt van een stevig karton, maar ook van een dunner en goedkoper karton. De keuze voor het materiaal hangt af van het gewicht en de breekbaarheid van uw product.

Wat uw budget ook is, Brohl Wellpappe kiest graag voor verpakkingen met kwaliteit. Voor drukkwaliteit verpakkingen wordt zowel karton, plastic als EPS gebruikt. Het karton dempt de schokken tijdens het vervoer. Plastic en EPS hebben ook een beschermende functie, maar zorgen er bovenal voor dat het product niet kan verschuiven in de doos. Meer weten over de kwaliteit van drukwerk en de druktechnieken die we gebruiken? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!