Op zoek naar flexodruk?

Bij Brohl Wellpappe wordt er onder andere met flexodruk gewerkt. Dat is een hoogdruktechniek waarbij een flexibele drukvorm een rubberen plaat of een fotopolymeerplaat delen bedrukt die hoger liggen. Met flexodruk kunnen etiketten, golfkarton en verpakkingen worden gedrukt. Met flexo-directdruk, HQ post-print en flexo-preprint krijgt u verpakkingen met de mooiste kwaliteit.

Brohl Wellpappe heeft een aantal flexo- en offsetdrukmachines. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van dunne en vloeibare inkt die snel droogt. Bij grotere aantallen drukwerk en binnendruk wordt er bij Brohl Wellpappe gebruik gemaakt van flexo-druk. Hierbij wordt er qua tijd op voor- en nabewerking bespaart.

 

Toepassingen Flexodruk

Flexo/HQ wordt voornamelijk gebruikt in de verpakkingsindustrie. Het is het meest geschikt voor bestellingen met grotere oplages. De patronen worden per drukopdracht op maat gemaakt. De iets hogere opstartkosten worden gecompenseerd met de lagere drukkosten per stuk.

Het grote voordeel van kiezen voor Flexodruk is de kwaliteit. De machines leveren een constante kwaliteit en werken zeer nauwkeurig. Zelf de kleinste details op uw drukwerk komen goed tot hun recht. Met deze techniek kunnen we tot zes kleuren drukken. Dit wordt geleverd tegen aantrekkelijke prijzen bij grote aantallen.

NeemĀ gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!