Op zoek naar kartonnen displays?

Brohl Wellpappe heeft kartonnen displays voor verschillende toepassingen en met diverse afmetingen. Zo kan een grote display zelfstandig geplaatst worden in de winkel en kleinere displays op een toonbank. Daarnaast zijn de vormen en mogelijkheden oneindig.

Een van die mogelijkheden is een display met daarin producten of productsamples. Daarbij zijn vooral marketingdoelen van toepassingen. Andere soorten kartonnen displays kunnen ook driedimensionale reclame-uitingen zijn. Daarbij zijn er diverse grafische opties mogelijk, zodat het product de maximale aandacht krijgt.

 

Massief kartonnen display

Brohl Wellpappe is ook een expert in het technische ontwerp van de massief kartonnen display. Een kartonnen display is natuurlijk licht van gewicht en het is onwenselijk dat deze omvalt in de winkel. Een stevige constructie is dus erg belangrijk. Wij zorgen met opzetstukken en omvouwranden er voor dat de display stevig staat en een draaggewicht heeft tot wel 100 kg. Daarnaast leveren wij ook instructies voor het opbouwen van de massief kartonnen display. Het karton is daarnaast FSC-gecertificeerd en recyclebaar.

De displays van karton zijn geschikt voor ieder budget, omdat u ze door ons op maat kunt laten maken. Wij bepalen met u hoe uw boodschap het beste tot zijn recht komt op de kartonnen display. Vervolgens ontwerpen wij een display die aan uw wensen voldoet. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

NeemĀ gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!