Op zoek naar een sleeve verpakking?

De sleeve verpakking is op maat gemaakt en past goed om een plastic verpakking heen. Op deze manier kan de verpakking niet bewegen of er af schuiven. Voor optimale zekerheid kan de verpakking ook vastgelijmd worden. De verpakking wordt gemaakt van een lichtgewicht en flexibel materiaal. Dat zorgt er voor dat de verpakking en het product onbeschadigd bij de consument aankomen.

Brohl Wellpappe maakt gebruik van materiaal met een hoogwaardige kwaliteit. De verpakking wordt gemaakt van hoogwaardig karton met naar wens een glanzende afwerking. Door de druktechniek wordt gezorgd dat de verpakking niet afgeeft wanneer deze in de koelkast of vriezer wordt bewaard.

 

Productcommunicatie op sleeve verpakkingen

De communicatie op de verpakking heeft een tweeledige functie. Op de verpakking kan namelijk het merk en de productinformatie worden gecommuniceerd. Bij merkcommunicatie kan een logo, slogan of productfoto worden geplaatst. Ook de huisstijlkleuren en een aantrekkelijke opmaak kunnen worden toegevoegd. Bij productinformatie kunt u denken aan beschrijvingen over het product, ingrediƫntenlijst, voedingswaardetabel, allergie-informatie en contactgegevens van de producent.

Wilt u uw merk optimaal communiceren met een sleeve verpakking? Neem dan direct vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Zij vertellen u alles over de beste toepassingen en hoe u optimaal profijt kunt halen uit de verpakking.

NeemĀ gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!