Op zoek naar geschenkverpakkingen?

Brohl Wellpappe biedt verschillende soorten geschenkverpakkingen aan. Zowel voor productleveranciers, winkeliers als voor webshops. Een geschenkverpakking kan namelijk twee verschillende toepassingen hebben. De verpakking kan zowel enkel ter decoratie zijn als een tweeledige functie hebben van decoratie en verzendverpakking.

Indien een geschenkverpakking alleen ter decoratie is, wordt deze gemaakt van een ander materiaal. Het wordt gemaakt van een soepel karton met een glossy afwerking en naar wens een kunststof venster. Daarnaast kan er branding op de verpakking worden toegepast. In dat geval kan de verpakking ontworpen worden in de huisstijl en wordt er productinformatie toegevoegd.

 

Cadeauverpakkingen voor webshops

Bij geschenkverpakkingen voor webshops wordt stevig materiaal gebruikt, om transportschade te voorkomen. De cadeauverpakking wordt aangeboden in diverse ontwerpen en stijlen. Ook bij deze verpakking kan een mooi ontwerp worden gemaakt in de huisstijl. Het is ook mogelijk om cadeauverpakkingen te ontwerpen voor brievenbuspost.

Indien u het wenst kunnen cadeauverpakkingen ook thematisch worden ontworpen. Bijvoorbeeld met een wisselend design per seizoen of tijdens de feestdagen. Bij Brohl Wellpappe kunt u ook terecht voor wijnverpakkingen, cadeaudoosjes en cadeauboxen.

NeemĀ gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!