Op zoek naar een packaging design?

Bij Brohl Wellpappe weten we als geen ander dat packaging design een van de belangrijkste onderdelen is van een verpakking. Met een goed packaging design kunt de juiste productbeleving overbrengen bij de klant. De mogelijkheden bij het ontwerpen zijn oneindig en altijd op maat gemaakt. De kleuren, visuals, logo’s en teksten die u zelf wenst kunnen worden toegevoegd aan het packaging design.

 

Grafisch design verpakkingen

De grafisch ontwerpers van Brohl Wellpappe ontwikkelen de verpakking in een ontwerpprogramma. Dit ontwerp wordt vervolgens naar de drukmachines gestuurd, waar de verpakking full colour wordt gedrukt. De machines van Brohl Wellpappe zijn van hoge kwaliteit, waardoor het design altijd goed tot zijn recht komt. De kleuren en afwerking zijn erg belangrijk en daar wordt door ons veel zorg aan besteed.

Bent u op zoek naar grafisch design verpakkingen? Bij Brohl Wellpappe bent u aan het goede adres! We hebben adviseurs verspreid over heel Nederland. Zij komen graag bij u op bezoek en laten u voorbeelden zien van wat er bij Brohl Wellpappe mogelijk is. Deze adviseurs briefen vervolgens uitgebreid de grafisch designers, zodat uw wens gerealiseerd wordt.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!