Op zoek naar een point of sale display?

Brohl Wellpappe begrijpt dat u graag uw product in de spotlights zet. Daar hebben wij verschillende displaymogelijkheden voor ontworpen. Een van deze mogelijkheden is een point of sale display, ofwel een verkooppuntdisplay. Deze display kent verschillende toepassingen en uitvoeringen om uw product onder de aandacht te brengen. Allemaal gemaakt van sterk materiaal en gedrukt in heldere kleuren.

 

Mogelijkheden met verkooppuntdisplays

Een point of sale display kan ook ingezet worden bij productpromoties in de winkel, tijdens workshops of demonstratie op een beurs. U kunt met deze display namelijk uw product optimaal promoten. Op de verkooppuntdisplay is er ruimte voor logo’s, slogans, kortingacties en productinformatie. Ook de grafische opmaak kan volledig in de stijl van het product zijn. Daarnaast kan er op de display ruimte gemaakt worden voor foldermateriaal of samples van het product.

De verkooppuntdisplays zijn dus ideaal als u een nieuw product wil promoten of een product extra onder de aandacht wil brengen. De communicatiemogelijkheden zijn eindeloos. Aanbiedingen krijgen in de winkel extra aandacht en worden goed belicht. Daarnaast is het mogelijk om multimedia in te bouwen in uw point of sale display. Om bijvoorbeeld uw commercial of een instructiefilmpje af te spelen op een beeldscherm.

Wilt u weten wat er nog meer mogelijk is met een point of sale display? Neem dan contact op met Brohl Wellpappe. Wij adviseren u graag hoe uw product de beste aandacht kan krijgen.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!