Op zoek naar retailverpakkingen?

Brohl Wellpappe verstaat als geen ander de ideeën en verlangens van haar klanten. Uw product moet keurig verpakt worden en uiteindelijk ongeschonden in het winkelschap staan. Een perfecte verpakking betekent een perfect product voor uw klant. Niet alleen de kwaliteit van de retailverpakking, maar ook het design maakt een verpakking tot een succes. De communicatiemogelijkheden zijn eindeloos.

 

Design van een retailverpakking

De uitstraling moet exact conform uw vraag zijn, dat wil zeggen: geen afwijkende kleur en geen afwijkend design. De bedrukking maakt in één klap duidelijk dat het hier om een kwaliteitsleverancier gaat. Een retailverpakking kan ook ingezet worden bij productpromoties in de winkel, tijdens workshops of demonstratie op een beurs. U kunt met deze verpakking uw product optimaal promoten. Op de retail verpakking is er ruimte voor logo’s, slogans, kortingsacties en productinformatie.

Wij willen u graag ontzorgen door oplossing op maat aan te bieden. Twijfelt u of uw ontwerp geschikt is voor retailverpakking of dat u beter een nieuw design kan maken? Wij adviseren u graag.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!