Op zoek naar shelf ready packaging?

Brohl Wellpappe biedt klanten diverse soorten shelf ready packaging (SRP) aan. Een SRP verpakking is een verpakking die direct in het winkelschap geplaatst kan worden. Het product wordt vanuit de verpakking aangeboden en wordt dus niet los in het schap gelegd. Shelf ready packaging wordt ook wel point of sale display of retail ready packaging genoemd.

Shelf ready packaging geeft een schap een andere uitstraling en de consument wordt beter gestimuleerd tot aankoop. De consument wordt met de mooie verpakking vooral verleid tot impulsaankopen. De verkoopklare SRP zorgt daarnaast voor tijdbesparing. De verpakking kan direct na het openen in het winkelschap geplaatst worden. De financiële voordelen komen dus van twee kanten; het gehele logistieke traject wordt eenvoudiger en dus goedkoper én de verkopen komen sneller tot stand. Een win-win situatie voor de retailer.

 

SRP verpakking

Bij het kiezen van de verpakking geldt er van de kant van de verpakkingsleverancier eigenlijk maar één, letterlijk ‘knock-out’ criterium: de verpakking moet te allen tijde de inhoud van A naar B beschermen. Hij mag dan nog zo mooi bedrukt zijn, nog zo innovatief qua ontwerp, als bij opening het product beschadigd is, dan is de SRP verpakking als zodanig mislukt. Daarom denkt Brohl Wellpappe naast het design ook mee over de kwaliteit van de verpakking.

 

SRP bestellen

De SRP verpakkingen zijn vooral bekend van supermarktketens zoals de Aldi en Lidl maar worden tegenwoordig steeds vaker voor A-merken gebruikt. Dit vanwege de vele brandingopties in het winkelschap. Het merk springt er extra uit! Merken waar Brohl Wellpappe shelf ready packaging voor heeft gemaakt zijn onder andere Hema, Bakkersland, Friesland Campina, Zwanenberg, Vergeer Kaas, Ouwehand, Remia, Bolletje, Grozette, Euroma, Delicieux, Schweppes, Bellini, Orient Plaza, Aldi en Lidl.

Laat u door ons adviseren over maat gemaakte shelf ready verpakkingen zodat u uw merk extra aandacht kan geven. Neem direct contact op.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!