Op zoek naar een transportverpakking?

Voor een optimale bescherming van het product worden de transportverpakkingen op maat gemaakt. Op basis van de kwetsbaarheid van het product wordt het materiaal bepaald. De juiste afmeting wordt bepaald op basis van de grootte van het product en de transportwijze. Zodat de verpakking optimaal wordt gebruikt, zonder verspilling van de ruimte en verpakkingsmateriaal.

Brohl Wellpappe kiest daarbij graag voor verpakkingen met kwaliteit. Voor transportverpakkingen wordt zowel karton, plastic als EPS gebruikt. Het karton dempt de schokken tijdens het vervoer. Plastic en EPS hebben ook een beschermende functie, maar zorgen er bovenal voor dat het product niet kan verschuiven in de doos.

Kosten besparen met transportverpakkingen

Bij transportverpakkingen is het belangrijk dat een product onbeschadigd bij de klant wordt bezorgd. Transportschade is zowel voor u als voor de klant erg vervelend. Een transportverpakking op maat is dus een goede investering. De verpakkingen zijn stapelbaar en vouwbaar voor een zo laag mogelijke opslag- en transportkosten. De transportverpakkingen kunnen ook geleverd worden met handgrepen en andere gemakkelijke toepassingen.

Ontdek nu welke transportverpakking het beste bij uw product past. Neem contact op met Brohl Wellpappe en dan worden alle opties met u doorgenomen. Wij adviseren u graag over hoe u het beste uw product kunt verpakken en verzenden.

NeemĀ gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!