Value Engineering

  • AANPAK

  • INVENTARISATIE

  • ANALYSE

  • UITWERKING

  • IMPLEMENTATIE

pva

ONZE AANPAK

Wij bieden een gestructureerde aanpak voor het verbeteren van uw verpakkingen en de logistiek. We genereren de optimale balans tussen functionaliteit, prestaties, kwaliteit, veiligheid en kosten.

INVENTARISATIE

Onze accountmanager brengt een bezoek aan uw bedrijf. We inventariseren de verpakkingen, uw inpakproces en de functionele eisen die aan de verpakking worden gesteld.

inventariseren
Analyseren

ANALYSE VAN DE BEVINDINGEN

De accountmanager brengt verslag uit aan de projectgroep op ons hoofdkantoor. Deze groep bestaat uit diverse specialisten die verschillende diciplines binnen het bedrijf vertegenwoordigen zoals productontwikkeling, druktechniek, productie, logistiek, calculatie en verkoop. Concrete doelstellingen worden hier geformuleerd.

UITWERKEN VAN HET VOORSTEL

De projectgroep gaat aan de slag met deze doelstellingen en komt binnen de gestelde termijn met een nieuw voorstel waarin alle verbeterpunten zijn aangebracht.

Onze-aanpak
implementeren

IMPLEMENTATIE VAN HET VOORSTEL

De accountmanager presenteert u de voorstellen en bespreekt met u de verbeterpunten. Na het traject met modellen en eventuele testseries, kan de daadwerkelijke implementatie beginnen. Uw besparingen kunnen vanaf dit moment worden gerealiseerd!

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!