Op zoek naar verpakkingen op maat?

Als u verpakkingen op maat zoekt, dan kunnen wij bij Brohl Wellpappe u helpen. Stansverpakkingen of inlinerverpakkingen, van kleine stukverpakkingen tot palletcontainers: Brohl Wellpappe kan u het leveren. Brohl Wellpappe biedt ook oplossingen op maat aan. Wat het formaat van uw product ook is, wij kunnen de verpakking aanpassen. Ook in de vorm zijn we flexibel. Als u bijvoorbeeld bepaalde uitsneden wilt in de verpakking dan kunnen wij dit realiseren. Deze verpakkingen kunnen ervoor zorgen dat u transportkosten kunt reduceren. Kortom: we bespreken wat uw wensen zijn en gaan dan aan de slag met het ontwerp.

Niet alleen het formaat van de verpakkingen kan verschillen, maar ook de kwaliteit. Dit hangt af van het product dat wordt verpakt. De vraag dient te worden gesteld of het gaat om food of non-food en hoe zwaar of kwetsbaar het product is. Daarnaast wilt u geen loze ruimte in uw verpakkingen. Dan kunnen wij maatwerk bieden. Dankzij een enorm uitgebreid machinepark, verdeeld over diverse productielocaties, kan Brohl Wellpappe die verpakkingen leveren, die u zoekt! Onze ontwikkelaars zorgen voor perfecte passing van uw product in de verpakking. Met palletoptimalisatieprogramma’s kunt u uw pallets optimaal beladen, dus met veel minder beschadigingsrisico’s.

 

Ontwerpen van verpakkingen

Voor op maat gemaakte verpakkingsoplossingen kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en helpen u bij de beste oplossing. Daarnaast garanderen wij u snelle levertijden en een hoge kwaliteit. Bezoek snel onze contactpagina en neem contact met ons op.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!