Op zoek naar verpakkingsmaterialen?

Verpakkingsmaterialen moeten de juiste balans hebben tussen uitstraling, kosten en milieu. Deze drie kernwaarden komen terug in de volgende drie aspecten:
1. Een representatieve verpakking geeft de eindgebruiker een goed gevoel;
2. De aantrekkelijke prijsstelling verheugt de inkoper;
3. Iedereen is gebaat bij een zo gering mogelijke footprint van de verpakking.

Het hergebruik van verpakkingsmaterialen spreekt bij Brohl Wellpappe voor zich. Zo gebruiken wij voor meer dan 80% gerecycled materiaal. Met dit gerecycled materiaal bieden wij goede kwaliteit verpakkingsmateriaal. U wilt uw mooie en kwetsbare product toch ook goed en intact bij de retailer of eindklant krijgen?

 

De keuze voor verpakkingsmateriaal

Het team ontwerpers van Brohl Wellpappe bepaalt welk materiaal geschikt is voor uw vraagstuk. Vervolgens gaan ze aan de slag met ontwerpen van de verpakking in een ontwerpprogramma. Dit ontwerp wordt vervolgens naar de drukmachines gestuurd, waar de verpakking full colour wordt gedrukt. De machines van Brohl Wellpappe zijn van de nieuwste generaties waardoor het design altijd goed tot zijn recht komt op ieder materiaal. De kleuren en afwerking zijn erg belangrijk en daar besteden wij veel zorg aan.

Brohl Wellpappe is gespecialiseerd in allerlei soorten displays en verpakkingen. Wilt u eens praten over de mogelijkheden? Onze specialisten komen graag bij u langs om mee te denken over uw vraagstuk.

NeemĀ gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!