Op zoek naar verpakkingsoplossingen?

Brohl Wellpappe biedt u verschillende soorten verpakkingsoplossingen aan. Wat uw vraag of product ook is, wij kunnen u helpen. Zo kunnen onze medewerkers u binnen één dag helpen met het opstarten en ontwikkelen van ideeën. Daarnaast kunnen zij het proces begeleiden tot aan de eerste levering. Met als doel: een verpakking die goed aansluit bij uw merk. Ook bij vragen op het gebied van hygiënemanagement, logistiek, kwaliteit, milieu en kostprijs kunnen zij u met raad en daad bijstaan. De verpakkingen worden dus altijd voor uw product op maat gemaakt.

 

Mogelijkheden van een verpakkingsoplossing

De laatste jaren heeft de opkomst van webwinkels ervoor gezorgd dat er een breed scala aan verpakkingen is ontwikkeld. Zo levert Brohl Wellpappe onder andere verpakkingen voor verzenden, retail, transport en geschenken. Deze verpakkingen levert Brohl Wellpappe voor merken in diverse branches, voor zowel voor food als non food producten. U vindt onderaan deze pagina ons portfolio met verschillende voorbeelden van verpakkingsoplossingen die wij leveren.

 

Unieke verpakkingsoplossingen

Een verpakkingsoplossing is globaal in te delen in twee groepen: de standaard universele verpakking en de nieuwe innovatieve verzendverpakking. Met deze innovatieve verpakkingsoplossingen kunt u uw merk onderscheidend maken en opvallen tussen de massa. Een innovatieve verpakking zorgt voor branding en merkbeleving. Deze unieke verpakkingen zijn onze specialiteit en daar geven wij u graag advies over.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!