Op zoek naar een verzendverpakking?

Met de opkomst van webshops is de vraag naar verzendverpakkingen toegenomen. Brohl Wellpappe biedt verschillende soorten oplossingen aan. De verpakkingen variëren in soort, grootte, draaggewicht en opmaak. Zo bieden wij diverse vormen aan van verzendverpakkingen voor brievenbuspakketjes en reguliere pakketpost. Daarnaast biedt Brohl Wellpappe ook verschillende verpakkingen voor grotere zendingen vele tientallen kilo’s.

 

FCS-gecertificeerde verzendverpakkingen

Al de verpakkingen worden gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. De kartonnen verzendverpakking is recyclebaar. De verpakking is licht van gewicht, maar toch sterk. Brohl Wellpappe streeft er naar om verzendverpakkingen te ontwerpen die ervoor zorgen dat producten onbeschadigd van A naar B wordt gebracht. Waardoor er minder defecte producten worden geretourneerd. Daarbij kunnen er ook plakranden aangebracht worden op de verpakking, zodat u geen tape meer hoeft te gebruiken om de verpakking te sluiten.

 

Verzendverpakkingen ontwerpen

De verzendverpakkingen kunnen zowel standaard als in uw huisstijl worden geleverd. Verpakkingen in een huisstijl kunnen full colour worden bedrukt met een logo, tekst of afbeelding. Zodat u een boodschap kunt overdragen naar uw klanten. Deze verpakkingen kunnen door een ontwerper van Brohl Wellpappe worden ontworpen in samenspraak met u.

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!