Op zoek naar wijnverpakkingen?

Brohl Wellpappe ligt geografisch in het hart van grote Duitse wijngebieden zoals Moezel, Ahr, Saar en Ruwer. We hebben daarom een speciaal verkoopkantoor voor wijnverpakkingen. Een wijnverpakking met uw eigen design is een echte aanwinst voor uw winkel. Of u nu een supermarkt, webshop, cadeauwinkel of drankhandel heeft: een wijnverpakking is een mooi extra product dat u uw klanten kunt bieden. Verpakkingen voor allerlei soorten wijnflessen en aantallen flessen per verpakking: Rhoneflessen, Bordeauxflessen, wijnverpakkingen voor webshops of bag-in- box. Deze verpakkingen zijn ook geschikt voor non-alcoholische dranken en als sterke drankverpakkingen.

De ontwerpers van Brohl Wellpappe hebben veel ervaring in grafisch design voor verpakkingen. Zij hebben de expertise om een mooi design te ontwerpen dat past bij uw huisstijl. Daarnaast zijn alle ontwerpen uniek. De designers van Brohl Wellpappe kunnen dankzij hun creativiteit een eigentijds design een hoge kwaliteit leveren.

 

Wijnverpakkingen en geschenkverpakkingen

Brohl Wellpappe biedt verschillende soorten geschenkverpakkingen aan. Zowel voor productleveranciers, winkeliers als voor webshops. Een geschenkverpakking kan namelijk twee verschillende toepassingen hebben. De verpakking kan ook gebruikt worden om wijnflessen te verzenden. Brohl Wellpappe biedt het gehele scala aan wijnverpakkingen, waarvan alle postale wijnverzendverpakkingen getest zijn volgens de strenge Duitse DB normen. Zo komen uw feestelijke pakketten ongeschonden aan. Wist u dat in het Nederlandse wijndorp bij uitstek, Groesbeek, bijna uitsluitend Brohl Wellpappe verpakkingen ingezet worden?!

Wij zijn specialist in geschenk- en cadeauverpakkingen. Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen. Laat u door ons adviseren zodat uw klanten cadeaus ontvangen in de mooiste verpakkingen. Ook voor fragiele producten en producten met bijzondere afmetingen adviseren wij u graag. Neem direct contact met ons op.

NeemĀ gerust contact met ons op. Wij zijn altijd in de buurt!